Close

Dit is Jim

Ik ben Jim Schulpen, opgeleid als filmwetenschapper en nu werkzaam als tekstschrijver, webredacteur en communicatiemedewerker. Als freelancer of interim kun je mij inzetten voor social media beheer en webredactie, maar voor een goede discussie over films kun je ook bij mij terecht. Aarzel niet om contact met me op te nemen!

Werkwijze

Bij online diensten hoort online werken: contact kan per telefoon, email of elk andere digitaal medium verlopen. Maar ik kan natuurlijk ook gewoon aanschuiven bij je team, net wat je makkelijk vindt.

Motto

In mijn werk ben ik van mening dat het altijd beter kan, daarom is het analyseren van de resultaten enorm belangrijk. Daarnaast staat creatie centraal: uit niets iets maken. Daar doe ik het voor.

Kosten

Dat mijn bedrijf vrij jong is heeft meerdere voordelen: ik heb een frisse blik op vastgeroeste systemen en de kosten kunnen laag blijven. Vanaf €35 per uur (excl. btw) of een bedrag op projectbasis ben ik al jouw communicatieadviseur, webredacteur of social media planner.

YTcertifiedBadge
Certificaten

In maart 2017 heb ik het certificaat Audience Growth behaald als onderdeel van YouTube Certified. Dit betekent dat je mij kan inzetten als content beheerder van je YouTube kanaal: strategie, SEO en het inzetten van advertenties om je YouTube kanaal winstgevend te maken.

Jim Schulpen