Close

Portfolio: Film of the Day

Naast webteksten schrijf ik ook filmrecensies. Ik ben namelijk opgeleid in filmwetenschappen en in mijn vrije tijd besteed ik hier graag aandacht aan. Film of the Day is ontstaan uit de behoefte om bekeken films dusdanig te categoriseren dat je eenvoudig een film kan vinden die aansluit bij jouw behoeftes van dat moment.

Film of the Day
Uniek systeem

Film of the Day is uniek in de wijze waarop films worden ingedeeld. Op de meeste recensiewebsites wordt alleen het genre vermeld, maar wat zegt dat nou eigenlijk over een film? Op Film of the Day krijgt elke film een onderverdeling in genre, plot en sfeer waardoor je veel nauwkeuriger een film kan vinden naar jouw smaak.

CMS

Film of the Day is gebaseerd op het Content Management System WordPress. Daar is flink wat aan gesleuteld om precies tot het ontwerp en de constructie te komen waar de website nu uit bestaat.

Ga naar de website
Social Media

Door Facebook, Twitter en Instagram in te zetten wordt een breed publiek bereikt. Elk medium kent zijn eigen dialect maar allen spreken dezelfde taal: die van verleiding (bezoekers naar de website lokken) en informatie (interactie met de lezers).

Teksten

Bij het schrijven van recensies wordt verder gekeken dan enkel naar een aantrekkelijke schrijfstijl. Er wordt ook rekening gehouden met Search Engine Optimalisation: de vindbaarheid op het internet.

Meer Portfolio

Zondag met Lubach

Social media beheer, online teksten, content strategie en videobeheer

Beestieboys

Content strategie, social media beheer en beeldbewerking

De Volmaakte Mens

Social media beheer en content planning

Undercover Network

Social media analyse en advies