Close

Portfolio: Undercover Network

De website Undercover-Network.net is een portaal voor de nieuwste film-, televisie- gamerecensies. Naast mijn rol als redacteur en corrector, monitor ik ook de social media strategie om de filmfans te bereiken. Want laten we eerlijk zijn: wie kijkt er nog uit zichzelf elke dag op een website?

header-un
Social media

Undercover Network was al actief in social media voordat ik erbij betrokken raakte. Samen met een klein team van redacteuren is de online activiteit van eenvoudige Facebookberichten uitgegroeid tot een samenhangend geheel van winacties, nauwkeurig geplande berichten en interactie op Twitter. Het aantal likes en followers groeit nog altijd elke week.

Sturende rol

Omdat de redactie van Undercover Network digitaal goed onderlegd is, is mijn rol voornamelijk sturend. Voor elke taak is iemand toegewezen en ik monitor de vooruitgang. Je kunt mij dus ook inzetten om een zetje in de goede richting te geven, zodat het vaste team het daarna op kan pakken.

Ga naar de website
Advies

Door verschillende analysemethoden samen te voegen kan ik een helder adviesrapport opstellen die de status quo van online succes weergeeft. Losse getallen en cijfers worden vertaald naar pragmatische do’s en don’ts.

Voorbeeld adviesrapport

Voorbeeld van een adviesrapport

Meer Portfolio

Zondag met Lubach

Social media beheer, online teksten, content strategie en videobeheer

NPO 3LAB

Social media beheer, redactie en videomontage

De Volmaakte Mens

Social media beheer en content planning

Film of the Day

Ontwerp, technische realisatie, social media en eigenaar